Upoznat tužilac

Pristalice nove Vlade i večeras izašle da proslave: Kolone vozila sa trobojkama u više gradova (VIDEO)

Kolone automobila prošle su ulicama Podgorice, Berana, Bijelog Polja, Nikšića, Pljevalja, Tivta.

Kako saznaje Antena M, u Pljevljima je kolona sa 100 vozila u Beranama 200, u Tivtu 20 vozila, Nikšiću petnaestak, dok se u Podgorici ispred Hrama okupilo oko 30 osoba.

Manji broj građana okupio se i u Tivtu.

U Bijelom Polju večeras.

Podsjećanja radi, i sinoć je izbor nove Vlade proslavljanja uz kršenje epidemioloških mjera NKT-a.

Na sinoćnje slavlje reagovalo je nekoliko opozicionih partija i organizacija koje su osudile "slavlje uz tuđe zastave i klicanje drugoj državi".

Policija je saopštila da je upoznala tužioca sa dokumentima u vezi sa sinoćnjim okupljanjem u jednom dijelu Nikšića juče oko 18 časova, i čekaju izjašnjenje i utvrđivanje eventualne prekršajne odgovornosti građana koji su učestvovali u ovom skupu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.