Bošković: Pitanje za ministarku i Vladu gdje će biti poligon na kojem će VCG vježbati i održavati svoju borbenu gotovost
Predrag Bošković

Stav nove ministarke populistički

Bošković: Pitanje za ministarku i Vladu gdje će biti poligon na kojem će VCG vježbati i održavati svoju borbenu gotovost

Stav nove ministarke odbrane da na Sinjajevini neće biti vojnih vježbi na fonu je populističkog narativa kojim se, uostalom obilato služi i sam premijer, saopštio je dojučerašnji ministar odbrane Predrag Bošković.

Ministarka odbrane Olivera Injac pozvala je danas građane koji protestuju zbog planiranih vojnih vježbi na Sinjajevini da slobodno idu svojim kućama, jer, kako je poručila, nikakvih vojnih aktivnosti na tom prostoru neće biti.

"Pitanje za ministarku i Vladu je gdje će biti poligon na kojem će Vojska Crne Gore vježbati i održavati svoju borbenu gotovost, a ne gdje neće?! Taj odgovor javnost očekuje od odgovornog ministra", naveo je Bošković, poslanik i član Predsjedništva DPS-a.

Poručio je da podilaženjem politikantskim zahtjevima i oportunističkim stavom u pogledu važnih pitanja, država i društvo stagniraju a ne napreduju.

"Da je prethodna vlast imala taj princip vođenja države, vjerovatno bismo i dalje bili na periferiji događanja, zaglibljeni u kolotečinu vjekovnih zabluda i predrasuda, a ne članica NATO saveza, i država koja je na korak od ulaska u EU", naglasio je Bošković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.