SD: Slavi se sa zastavama druge države, prijeteći da ugrozi sve neistomišljenike

SD: Slavi se sa zastavama druge države, prijeteći da ugrozi sve neistomišljenike

Čestitamo “procrnogorskim” partijama u vlasti koje nam tokom rasprave o Vladi nekontrolisanim vikanjem i galamom u Skupštini garantovaše da će biti brana očuvanju nacionalnih, odnosno državnih interesa. Sada ih pozivamo da nam objasne u kojoj to građanskoj Crnoj Gori od sinoć, odnosno od 31. avgusta živimo. Da li je to ova, koja se sinoć, nakon izglasavanja Vlade sa najmanjom podrškom od uvođenja višestranačkog sistema u Crnoj Gori, slavila na način na koji se slavila? Opet sa zastavama druge države i opet prijeteći da ugrozi sve neistomišljenike, upitale su Socijaldemokrate.

"Ta nova Crna Gora je, očigledno, građanska samo u očima par poslanika koji je suštinski podržavaju, ali nije za sve one građane koji se osjećaju kao Crnogorci, Bošnjaci, Muslimani, Albanci, Hrvati, a takvih je 70% u Crnoj Gori. Za njih je jučerašnja ikonografija jasan pokazatelj da klizimo u teokratsko društvo zasnovano na vrijednostima srednjeg, a ne 21. vijeka.", kažu iz SDa.

A šta o novoj Vladi i mandataru misle oni čijim glasovima je izabrana, rekli su, navode, u protekla tri dana.

"Ovim putem pozdravljamo i apel novoizabrane ministarke zdravlja da se nose maske i poštuju mjere za sprječavanje širenja koronavirusa. Pretpostavljamo da je apel uputila prvenstveno sama sebi. Nadamo se da će ovaj vrhunac licemjerja uroditi plodom jer je, ipak, javno zdravlje u Crnoj Gori u pitanju. A svoj odnos prema mjerama ministarka Borovinić-Bojović je, ne tako davno, pokazala kao načelnica odjeljenja pulmologije KCCG u Podgorici.", zaključuju iz SDa.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.