Vujičić: Nova Vlada će vratiti dostojanstvo građanima Crne Gore
Slobodan M. Vujičić, Foto: Facebook

Predsjednik Unije Crnogoraca Kosova

Vujičić: Nova Vlada će vratiti dostojanstvo građanima Crne Gore

Predsjednik Unije Crnogoraca Kosova Slobodan M. Vujičić čestitao je u svoje lično ime i u ime, kako navodi, autentičnih crnogorskih porodica sa Kosova izbor 42. crnogorske Vlade, premijeru, vicepremijeru i ministrima.

Uvjeren je da će svi do jednog vratiti dostojanstvo narodu i državi Crnoj Gori kao i njenoj dijaspori te da će opravdati povjerenje svih koji su je glasali. 

Navodi da je Unija Crnogoraca Kosova sa njim na čelu, od samog početka vrlo transparentno, iskreno i od srca podržavala tročlanu koaliciju koju su predvodili prof. dr Zdravko Krivokapić, mr. Aleksa Bečić i dr. Dritan Abazović.

"Činjenica da smo bili kap koja je punila času slobode i jedina crnogorska organizacija u dijaspori koja se odvažila da u najtežim i presudnim momentima podrži opoziciju i da skroman doprinos u istorijskoj pobjedi, čini nas neizmjerno srećnim i ponosnim", poručio je Vujičić i dodao da je Crna Gora napokon u pravim rukama.

"Neka nam je vječna i čista kao suza".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.