Jedna osoba uhapšena, za više lica se traga zbog sumnje da su dio kriminalne organizacije
Ilustracija

Akcija u Herceg Novom, Tivtu i Nikšiću

Jedna osoba uhapšena, za više lica se traga zbog sumnje da su dio kriminalne organizacije

Službenici Specijalnog policijskog odjeljenja juče su pretresli više objekata u Herceg Novom, Tivtu i Nikšiću i uhapsili jednu osobu, dok se za još nekoliko njih traga zbog sumnje da su dio kriminalne organizacije – saznaje Pobjeda.

Uhapšena je jedna osoba zbog sumnje da je počinila krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretreseni su objekti Duška Roganovića, koji slovi za visokopozicioniranog člana kavačkog klana, koji je teško povrijeđen 25. aprila 2017. godine, kada je aktivirana eksplozivna naprava ispod njegovog automobila u pokretu u njegovom rodnom gradu.

Policija je tražila i Roganovićevog prijatelja Iliju Aleksića, koji je hapšen prije tri godine.

Njemu su lisice stavljene u oktobru 2017. godine zbog zelenaštva zajedno sa Roganovićevim bratom Šćepanom, koji je ubijen 13. februara ove godine. Istražitelji su utvrdili da je ubijen iz osvete. U ratu dva zavađena kotorska klana ubijen je i otac Roganovića – Niko, samo tri mjeseca pošto je Duško Roganović teško ranjen u „bombaškom“ napadu. U Beču, 21. decembra 2018. godine ubijen je Vladimir Roganović, sinovac Nika Roganovića. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.