Vušurović uhapšen u Podgorici, bezbjednosne službe spriječile likvidaciju
Specijalni tim policije spriječio likvidaciju u Podgorici

Vušurović uhapšen u Podgorici, bezbjednosne službe spriječile likvidaciju

Srpski državljanin Srđan Vušurović uhapšen je zbog sumnje da je planirao likvidaciju i određeno mu je zadržavanje, čime je potvrđeno pisanje Pobjede u četvrtak da je Specijalni tim policije spriječio težak zločin.

Vušurović je uhapšen u Podgorici, a bezbjednosne službe navele su da je blizak škaljarskom klanu.

Potencijalna žrtva, nije pripadnik kriminalnih klanova, ali je navodno u prijateljskim odnosima sa osobom iz kavačkog klana.

Uhapšeni je povremeno boravio na Cetinju, a uglavnom je bio u Srbiji. Prema saznanjima Pobjede majka mu je Cetinjanka, a otac državljanin Srbije, a on nosi majčino prezime.

Nezvanično je rečeno da je poznat srpskim istražiteljima.

Pobjeda je u četvrtak objavila da je riječ o mlađoj osobi, ne navodeći imena ni uhapšenog, ni mete koja je trebalo da bude ubijena. 

Kako je juče Dan objavio, policija je dobila dojavu da se ispred zgrade u blizini Vezirovog mosta, u kojoj živi osoba za koju se vjeruje da je bila meta, nalazi sumnjivo lice.

Pronađen je pištolj bez fabričkog broja. Tim koji radi na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela prikuplja dokaze da se radi o organizovanoj kriminalnoj grupi, čiji je član Vušurović.

Pobjedi je rečeno da tragaju za ostalim osumnjičenima za koje vjeruju da su učestvovali u pripremi ovog zločina. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.