Zajedništvo je mjera naše budućnosti, ako to izgubimo danas nikad ga nećemo povratiti

Krivokapić u Skupštini

Zajedništvo je mjera naše budućnosti, ako to izgubimo danas nikad ga nećemo povratiti

Zajedništvo je mjera naše budućnosti, ako to izgubimo danas nikad ga nećemo povratiti, poručio je u završnoj riječi mandatar Zdravko Krivokapić.

"Crna Gora ima mnogo više nego što to pokazujemo. Nije bitan Zdravko Krivokapić niti je iko od nas ovdje Bogom dan da bude predstavnik građani, bitnu su građanič 30. 08. jesu građani pobijedili, jeste narod na jedinstven način u istoriji pokazao da može olovkom da se pobijedi i da glas naroda može da nadvlada sve moguće političke korupcije koje su dokazivi. Validujemo ovdje danas da ne može taj jedan od 41 većinskog da bude preletač.", kazao je Krivokapić.

On je kazao da će nova Vlada tražiti samo transparentan rad svakog javnog funkcionera i da svaki cent koji se bude potrošio da bude vidljiv.

"Korupcija razara tkivo svake države. Želimo nultu korupciju. ", naveo je mandatar. Uvjeren je da će Vlada trajati.

"Trajaće Vlada 4 godine jer će 41 biti veće od 40 ali zašto ne bi bilo i 70. Građani trebaju da pobijede i ovo je priča direktne demokratije.".

Ova Vlada, kazao je, možda nije poželjna ali je ujedinila poziciju i opoziciju u kritikama. Nije kandidatima, ističe, brojao krva zrnca.

"Nijednog člana nisam pitao ni da li je Srbin ili Crnogorac i u koju crkvu ide niti ću to raditi. Ovo je naša Crna Gora i nemojte da se dijelimo, moramo svi zajedno da gradimo bolju budućnost a najveći naš potencijal su naši ljudi.".

Ekspoze, kazao je, govori o novom sistemu vrijednosti, koji je važniji od bilo koje ekonomije.

"Dajte da stvorimo uslove da se napokon Crna Gora preobrazi u svakom smislu a moramo krenuti od sebe. Ako je pravda za sve, onda će sve krenuti nabolje."

Kazao je i da je njegov đed  došao iz Amerike uoči Balkanskih ratova da bi branio oružjem Crnu Goru sa vjerom da je sloboda važnija od svega.

"Ova Vlada će da bude sluga građanima ako ne shvatimo da je ova vlada vlade žrtve i svi kandidati su buduće žrtve za sve nas.Osluškivaćemo glas naroda i uvažićemo svaki dobar predlog.".

Napokon je, konstatovao je, došlo novo doba.

"Nalazimo se u situaciji kad je svaki dan dragocjen.  Ovo nije ni avantura ni eksperiment već način da se racionalizuje javna uprava gdje su se zapošljavali partijski kadrovi.Zajedništvo je mjera naše budućnosti, ako to izgubimo danas nikad ga nećemo povratitit.Iskazana je pobjeda 41 poslanika što je pobjeda građana.", rekao je Krivokapić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.