Milan Knežević, Foto: Screenshot

Knežević

"Da sam mijenjao stav ne bih više bio Pipun nego Bred Pit"

Milan Knežević šef poslaničkog kluba Demokratskog fronta rekao je da je DF sa SPC dao najveći doprinos ovoj veličanstvenoj pobjedi.

"Želio bih ja danas da vam čestitam slobodu, u ime 133 hiljade građana koji su glasali koaliciju Za budućnost Crne Gore", poručio je Knežević.

 

Podsjetio je da su poslanici DF-a proganjani, pritvarani, njihove porodice su preživjele golgotu.

Poručio je da vlada nije njihova slabost, već snaga.

"Naša je snaga bila i kada je Andrija Mandić sa prvog pošao na 81. mjesto i kada sam ja dao poslaničko mjesto, jer sam vjerovao u pobjedu i trajne vrijednosti ujedinjavanje opozicije. Nije mi žao, jer sam odsanjao i ljudski politički san", rekao je Knežević.

Dodao je da oni koji su ih optuživali su uzeli sve fotelje, a mogli su i oni da su se odrekli svega onoga što su zastupali do 30. avgusta.

"Da smo se odrekli mene bi čekao Mercedes ispred Skupštine i dočekale bi me dvije sekretarice, dobijao bih izlive ljubavi i pažnje suprotnog pola i ne bih više bio Pipun nego Bred Pit", kazao je Knežević i  dobio aplauz poslanika.

Poručio je da je njemu draže da bude Pipun nego Bred Pit, "jer se Pipun nikada neće odreći stava prema Kosovu, da pored državne zastave treba da bude trobojka i da treba skratiti stihove Sekule Drljevića".

Ponovio je se da će Krivokapić imat podršku DF-a.

Od mandatara je zahtijevao da "odmah suspenduje i povuče Zaklon o slobodi vjeroispovijesti, da se obaveže da će organizovati popis 2021. godine, da će podržati ili predložiti Zakon o tužilaštvu, da se u Skupštini izabere Sudski savjet, da predloži Zakon o dvojnom državljanstu, podrži inicijativu za mini-šengen...

"Imaće našu podršku ukoliko ijedan dokaz bude išao u pravcu Mila Đukanovića da ga uhapsi, pa makar bio predsjednik Ujedinjenih nacija, a isto će imati podršku ako bude imao ijedan dokaz protiv Milana Kneževića da uhapsi Milana Kneževića", zaključio je Knežević u govoru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.