Mugoša uručio zahvalnice studentima Medicinskog fakulteta za doprinos u borbi protiv pandemije
Foto: Institut za javno zdravlje

Mugoša uručio zahvalnice studentima Medicinskog fakulteta za doprinos u borbi protiv pandemije

Direktor Instituta za javno (IJZ) zdravlje Boban Mugoša, uručio je danas zahvalnice i prigodne poklone studentima Medicinskog fakulteta za volonterski rad i pruženi doprinos u borbi protiv epidemije novog koronavirusa.

Kako je saopšteno iz IJZCG, studenti Sanja Martinović, Behmen Šahmanović, Andrea Jovović, Ivana Knežević, Stefan Mikić, Marina Radović, Milica Aćimović, Amela Kalač i Andrea Radulović bili su bitna podrška i pomoć svojim starijim kolegama tokom proteklih zahtjevnih mjeseci.

5275017img1143ff

Foto: Institut za javno zdravlje

“Bilo je veoma važno da učestvujete u rješavanju ovog teškog javnozdravstvenog izazova sa kojim se suočava naša država, ali i cijeli svijet. Posebno me raduje činjenica da ste sami prepoznali da vam je mjesto tu uz nas, vaše starije kolege. Pokazali ste nevjerovatan nivo profesionalizma, posvećenosti i brige za građane, ali i kolege - to me kao zdravstvenog radnika, profesora, ali i građanina Crne Gore, čini neizmjerno ponosnim i hvala vam na tome", poručio je Mugoša.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.