Uz podršku Glavnog grada otvorena prva suvenirnica u Staroj Varoši

Uz podršku Glavnog grada otvorena prva suvenirnica u Staroj Varoši

Glavni grad je pokrenuo projekat revitalizacije Stare Varoši. Nakon kaldrmisanja ulica, rekonstrukcije kuće Rista Stijovića, Glavni grad je u oktobru podijelio bespovratna sredstva u iznosu od 50.000 eura za 10 najboljih biznis ideja.

"Već mjesec i po dana kasnije sa ponosom predstavljamo prvu suvenirnicu kao rezultat ovog projekta.Ovo je značajno kako zbog revitalizacije ovog dijela našeg grada, tako i zbog toga sto je naša podrška omogućila otvaranje novog biznisa i novih radnih mjesta u ovim epidemiološkim i ekonomskim okolnostima. Kao rezultat ovog konkursa danas je u Staroj Varoši otvorena prva suvernirnica Orient dekor – Sare Fetić Mujagić", saopšteno je iz PG Biroa.

12972321041615943805340952747080584607222451n

Šef kabineta gradonačelnika Podgorice Nikola Mitrović istakao je da će Glavni grad i u narednom period nastaviti da oživljava duh Stare Varoši.

‘’Glavni grad je tu za svoje građane i podržaće svaku kvalitetnu ideju Podgoričana’’, kazao je Mitrović.

Sara Fetić Mujagić istakla je da joj je zadovljstvo što je dio uspješne priče Glavnog grada, te da će kroz svoj mali biznis nastojati da doprinese razvoju ovog kulturno-istorijskog jezgra. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.