Uhapšen državljanin Albanije: U mjestu Bijelo Polje u autu otkriveno 90kg marihuane(VIDEO)
Foto: Uprava policije

Uhapšen državljanin Albanije: U mjestu Bijelo Polje u autu otkriveno 90kg marihuane(VIDEO)

Službenici Sektora za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije - Odsjeka za borbu protiv krijumčarenja droge, Sektora granične policije i Centra bezbjednosti Podgorica su danas, u ranim jutarnjim časovima, u nastavku aktivnosti na presijecanju krijumčarskih ruta, realizovali još jednu značajnu policijsku akciju, u kojoj je zaplijenjeno oko 90 kilograma opojne droge marihuana.

Na putnom pravcu Zeta - Podgorica, u mjestu Bijelo Polje, službenici Odsjeka su zaustavili vozilo marke Audi Q7 podgoričkih registarskih oznaka, koje se kretalo iz pravca Bara ka Podgorici.

EoTejAmXcAA9zeq

foto: UP

Vozilom je upravljao E.U. (29), državljanin Republike Albanije.

"Prilikom pregleda vozila, u prtljažnom dijelu i na zadnjem sjedištu vozila pronađena su četiri platnena džaka sa 55 pvc pakovanja opojne droge marihuana, ukupne težine od oko 90 kilograma.

Viši državni tužilac u Podgorici je naložio da se E.U. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga", saopšteno je iz policije.

Policijska akcija je kako se dodaje, sprovedena u sklopu kontinuiranih aktivnosti Odsjeka za borbu protiv krijumčarenja droge, u cilju suzbijanja krijumčarenja narkotika preko teritorije Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.