Sukob Prelević i Vlahović nastavljen i u sudnici, policijski službenici dali različite izjave
Prelević i Vlahović

Saslušanje povodom tuče u Siti kvartu

Sukob Prelević i Vlahović nastavljen i u sudnici, policijski službenici dali različite izjave

Dva policijska službenika tokom saslušanja u cetinjskom tužilaštvu o okolnostima fizičkog obračuna između Podgoričanki Sare Prelević i tužiteljke Romine Vlahović, 6. novembra, u Podgorici ispred zgrade u kojoj žive, dali su različite izjave.

Osumnjičena Prelević rekla je Pobjedi da su njih dvije i juče u sudnici razmijenile „teške riječi“ i uvrede, zbog čega je Vlahović trajno, a Prelević privremeno udaljena iz kancelarije tužioca.

Prelević kaže da je ona prigovorila iskazu policajca koji je ustvrdio da je prilikom hapšenja izgovorila ime Romine Vlahović i da je zaprijetila riječima: “Zaklaću te“.

U prigovoru je istakla da to nije tačno, te da to nije njen rječnik, na što je burno reagovala Vlahović, uz uvredu da je Prelević nepismena. Ova joj je uzvratila, takođe, uvredom, na što je reagovala tužiteljka i udaljila je iz kancelarije.

Na intervenciju njenog advokata vraćena je u kancelariju.

Drugi policajac, kako ona kaže, u iskazu je opovrgao tvrdnje kolege, iako su zajedno došli na mjesto incidenta.

Rekao je da nije tačno da je Prelević izgovorila ime Romine Vlahović i zaprijetila joj da će je zaklati.

Tvrdi da je njegovo svjedočenje iznerviralo Vlahović i nakon njene burne reakcije tužiteljka je trajno udaljila iz kancelarije.

Prelević je ranije za Pobjedu kazala da su nju u zgradu podgoričke policije priveli policajci u civilu i da je u incidentu sa Vlahović zadobila možda i više povreda od nje, koja ju je prijavila policiji.

“Vlahović je ustvrdila da sam sama sebe izudarala, odnosno istegnula mišiće vrata i nanijela sebi mnogobrojne ogrebotine, a što je konstatovano u izvještaju ljekara Urgentnog centra koji su me pregledali nakon pet sati provedenih u betonjerci”, kazala je ranije Prelević.

Prelević je uhapšena 6. novembra nakon što je, kako je tereti policijska prijava, navodno fizički napala komšinicu tužiteljku Rominu Vlahović u podgoričkom naselju Siti kvart.

Verbalni konflikt prerastao je u fizički obračun, pred dvije kćerke Prelević, koje su djeca sa Daunovim sindromom.

Policija je Prelević privela, ne čekajući da neko dođe i preuzme brigu o djevojčicama.

Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.