Medojević: Mandatar me nije ni konsultovao, Predlog Vlade ne zadovoljava standarde
Nebojša Medojević

Tražio pauzu

Medojević: Mandatar me nije ni konsultovao, Predlog Vlade ne zadovoljava standarde

Poslanik Pokreta za promjene Nebojša Medojević saopštio je u Skupštini Crne Gore da se nisu stekli uslovi da se raspravlja o predlogu programa Vlade i zatražio pauzu.

On je reagovao proceduralno na sjednici na kojoj mandatar Zdravko Krivokapić obrazlaže program Vlade.

"Nijesmo imali priliku da učestvujemo u pisanju ovog dokumenta, što ranije nije bio slučaj. Pošto je ovo manjinska Vlada, mandatar me nije ni konsultovao i ovaj dokument ne zadovoljava standarde ove Skupštine, niti ima procjene rasta GDP-a, niti osnovni političkih elemenata, pandemiji, nezaposlenosti", kazao je, između ostalog, Medojević.

Predložio je da se napravi pauza i da se mandataru da jedan dan da uskladi materijal.

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić je kazao da je bilo vremena za intervencije, te da je ekspoze dostavljen dva dana prije početka sjednice.

"Na Kolegijumu koji smo imali bio je predstavnik PzP. Osatvljeno je da mandatar iznese program, a na nama da se izjasnimo i o programu i sastavu vlade. Do ovog trenutka Skupština nije dobila primjedbe na ekspoze i ne vidim da bi sjednica Kolegijuma nešto promijenila", rekao je Bečić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.