Uhapšene dvije osobe iz BP: Bježeći od policije odbacio ranac s marihuanom, Bjelopoljka pobjegla
Zaplijenjena marihuana, foto: UP

Uhapšene dvije osobe iz BP: Bježeći od policije odbacio ranac s marihuanom, Bjelopoljka pobjegla

Preduzimajući mjere na suzbijanju takozvane ulične prodaje narkotika, nakon višednevne opservacije, službenici Jedinice za borbu protiv droga Centra bezbjednosti Bijelo Polje su juče, u večernjim časovima, u mjestu Loznice, zaustavili putničko motorno vozilo kojim je upravljala A.F. (32) iz Bijelog Polja.

"Nakon zaustavljanja, sa mjesta suvozača izašao je S.S. (24) iz Bijelog Polja, koji se trčećim korakom udaljio od vozila. A.F. koja je upravljala vozilom se takođe udaljila sa mjesta zaustavljanja prije preduzimanja službenih radnji", saopšteno je iz policije.

Nakon više upozorenja koje su policijski službenici uputili S.S. da se zaustavi, on je odbacio ranac koji je imao kod sebe i udaljio se sa lica mjesta.

"Pregledom terena pronađen je odbačeni ranac u kojem se nalazila opojna droga marihuana.Preliminarnom analizom utvrđeno je da se radi o 24 pvc pakovanja opojne droge marihuana, ukupne mase 1.250,3 grama", saopšteno je iz policije.

A.F. i S.S. su lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužiocu u Bijelom Polju.

Bjelopoljska policija će kako se navodi u saopštenju, nastaviti sa aktivnostima suzbijanja ulične prodaje narkotika i u narednom periodu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.