Još 1.069 slučaja zaraze i 29 smrtnih slučajeva u Severnoj Makedoniji
Ilustracija

Još 1.069 slučaja zaraze i 29 smrtnih slučajeva u Severnoj Makedoniji

U Sjevernoj Makedoniji registrovano je 1.069 novih slučajeva korona virusa, a još 29 osoba je umrlo od te zaraze, saopštilo je večeras Ministarstvo zdravlja. Novi broj zaraženih je potvrđen sa 3.012 testova u prethodna 24 sata, pozitivno je 35,49 odsto testiranih, a najviše novih slučajeva ima u Skoplju – 489.

Od koronavirusa u Sjevernoj Makedoniji umrle su 1.792 osobe, ukupan broj dijagnostikovanih je 62.945, a aktivnih slučajeva ima 20.965.

Institut za javno zdravlje registrovao je da su ozdravila još 1.242 pacijenta, pa je ukupan broj izliječenih porastao na 40.188.

U Sjevernoj Makedoniji urađeno je do sada 335.298 testiranja na prisustvo koronavirusa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.