Nazvala Maradonu pedofilom i protestvovala protiv minuta ćutanja: Prijete mi smrću, dobijam ozbiljne prijetnje
Foto: Marca

Nazvala Maradonu pedofilom i protestvovala protiv minuta ćutanja: Prijete mi smrću, dobijam ozbiljne prijetnje

U nedjelji za nama vidjeli smo razna odavanja počasti preminuloj legendi Dijegu Armandu Maradoni, ali jedan fudbaler odlučio je da to ne učini.

Tačnije, fudbalerka Paula Dapena, nazvala je El Pibea pedofilom i napasnikom, sela i okrenula leđa na minutu ćutanja, a sada dobija prijetnje smrću.

Igračica španskog Vijahes Interiasa sada se našla u veoma lošoj situaciji jer je naišla na veliko negodovanje zbog njenih riječi gdje je Maradonu nazvala silovateljem, pedofilom i napasnikom.

"Da, dobila sam pregršt prijetnji. To nije samo uznemiravanje, to su prijetnje smrću. Neki su mi napisali da će saznati gdje živim, da će me pratiti, a onda i slomiti noge", navela je Dapena.

Fudbalerka je otkrila da će sigurno da prijavi neke prijetnje policiji.

"Sve su opcije sada na stolu. Jako me je strah zbog nekih komentara. Mislila sam da će moj protest da ostane zapamćen u mom kraju, mom gradu, ali nisam ni pomislila da će to da postane svjetska senzancija. Dva dana prije toga bili su performansi za zaustavljanje nasilja nad ženama, a onda dolazi minut ćutanja za Maradonu koji je poznat po nasilju",  zaključila je Dapena.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.