Poslanici NSD-a će glasati za predlog Vlade
NSD

Poslanici NSD-a će glasati za predlog Vlade

Predsjedništvo Nove srpske demokratije NSD na sjednici donijelo je jednoglasnu odluku da poslanici te stranke podrže sjutra predlog za izbor nove Vlade Crne Gore koji je dao mandatar Zdravko Krivokapić.

Predsjedništvo Nove srpske demokratije razmatralo je takođe trenutnu političku situaciju u zemlji.

"Jednoglasno je ocijenjeno da su naša stranka i DF iznijeli ključni teret u pobjedi nad režimom Mila Đukanovića. Zaključeno je da je najvažnije sada DPS razvlastiti u svim onim opštinama u kojima ova stranka još uvijek vrši vlast suprotno većinskoj volji građana. 
Prva takva opština je Nikšić i u toj sredini želimo da pokažemo snagu naše političke ideje i akcije kojom smo nedavno na republičkom nivou oborili vlast DPS. U Nikšiću ćemo okupiti sve one dobronamjerne ljude i organizacije koje mogu zajedno raditi sa nama „Za budućnost Nikšića" kao što su nedavno radili „Za budućnost Crne Gore"", navodi se u saopštenju.

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić će narednih dana obaviti razgovore sa predsjednicima dokazanih političkih partnera i svih onih sa kojima su kako navode imali korektan i uspješan nastup u prethodnom periodu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.