Mihajlović: Sanjao sam svoju sahranu, naučio sam da plačem i nije me sramota

Mihajlović: Sanjao sam svoju sahranu, naučio sam da plačem i nije me sramota

Sanjao sam svoju sahranu, nekoliko puta, to je veoma čudan osjećaj, ali sve sam povezivao sa hrabrošću i velikom željom da se boriš, izjavio je čuveni srpski fudbaler i trener Siniša Mihajlović.

Mihajlović je u intervjuu za italijanski "Skaj Sport" ponovo govorio o svemu kroz šta je prolazio tokom borbe protiv leukemije, jakim emocijama, željom za životom, a posebno suzama.

"Praktično sam rođen dva puta, prvo u februaru 1969. godine, a onda 50 godina kasnije, 29. oktobra 2019. Vidjeti jakog čovjeka da plače je posebna stvar, sa bolešću sam naučio da pokazujem emocije, naučio sam da plačem i nije me sramota. Nikoga ne bi trebalo da bude."

"Prije toga, sve sam držao u sebi, onda sam shvatio da je plakanje dobra stvar, kao i pokazivanje ljubavi prema ljudima", rekao je Mihajlović.

On je otkrio i koja mu je utakmica najvažnija u karijeri.

"Tu nema dileme, najbitnije je osvajanje Kupa šampiona sa mojim omiljenim klubom, Crvenom zvezdom, u Bariju 1991. Ta pobjeda ne može da se poredi ni sa jednom drugom", istakao je Mihajlović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.