SNP podržao novi sastav Vlade Crne Gore
Socijalistička narodna partija

SNP podržao novi sastav Vlade Crne Gore

Glavni odbor Socijalističke narodne partije Crne Gore (SNP CG) na danas održanoj elektronskoj sjednici jednoglasno je podržao preporuku Izvršnog odbora o podršci izglasavanja nove Vlade Crne Gore, shodno dogovoru predstavnika SNP-a i predsjednika poslaničkih klubova sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem.

Na ovaj način kako su saopštili, Glavni odbor SNP CG je dao ovlašćenje svojim poslanicima u Skupštini Crne Gore da glasaju za personalni sastav nove Vlade.

"Glavni odbor je ovim činom uputio jasnu poruku javnosti da je 30. avgusta ostvarena velika pobjeda, a formiranjem nove Vlade otjelotvoriće se ono što je narod čekao gotovo tri decenije. To znači da počinje proces demontaže i razvlašćivanja DPS-a, a samim tim i do stvaranja uslova da se uđe u suštinski process promjena u našoj državi", poručili su iz DPS-a.

Od nove Vlade, SNP očekuje da učini sve kako bi se poboljšao kvalitet života građana kao i uspostavljanje pravnog poretka u kojem neće biti diskriminacije po bilo kom osnovu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.