Uhapšen Bjelopoljac u Tivtu, jutros pokušao da opljačka banku
Ilustracija

Uhapšen Bjelopoljac u Tivtu, jutros pokušao da opljačka banku

Policija u Tivtu je u zajedničkoj aktivnosti sa pripadnikom obezbjeđenja banke spriječila razbojništvo u banci.

Kako je saopšteno iz Uprave policije uhapšen je D.B. (32) iz Bijelog Polja.

Kriminalistička obrada je u toku uz konsultacije sa nadležnim tužiocem.

"Osumnjičeni je jutros u 8,15 ušao u jednu banku i uz prijetnju nožem od zaposlene radnice otuđio novac u iznosu od 1850 eura.

Radnik obezbjeđenja je uspio da zaključa vrata banke i zadrži osumnjičenog do dolaska policijskih službenika", navodi se u policijskom saopštenju.

Policiji je kako se dodaje, anonimno prijavljeno da se čuje buka iz banke i najbliža patrola se uputila na lice mjesta, kad su policijski službenici zajedno sa pripadnikom obezbjeđenja banke savladali izvršioca.

"Na licu mjesta izvršen je uviđaj kada je pronađen nož, novac i kapa koju je koristio izvršilac da bi se maskirao", kazali su iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.