30 dana pritvora za Bjelopoljca zbog sumnje da je silovao sugrađanku
Ilustracija

30 dana pritvora za Bjelopoljca zbog sumnje da je silovao sugrađanku

Postupajući po naredbi za sprovođenje istrage koju je podnijela Viša državna tužiteljka u Bijelom Polju Milica Rmandić, dežurni istražni sudija Višeg suda u tom gradu Dragan Mrdak, donio je rješenje kojim je odredio pritvor do 30 dana sugrađaninu D.T. (26) zbog osnovane sumnje da je obljubio sugrađanku K.N. (25).

Prema navodima krivične prijave osumnjičeni je 25. novembra oko 14 časova na jednom parkingu u blizini regionalnog puta Slijepač-most-Tomaševo-Pljevlja obljubio sugrađanku.

Kako nezvanično saznaju Dnevne novine, oštećena je kod tužioca izjavila da je izvršena obljuba nad njom bez njene saglasnosti, dok je osumnjičeni tvrdio da se sve odigralo na dobrovoljnoj osnovi jer su navodno u vezi mjesec dana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.