Medojević: Glasači DF-a prevareni, Vlada dil sa Đukanovićem
Nebojša Medojević

Medojević: Glasači DF-a prevareni, Vlada dil sa Đukanovićem

"Opet sam bio u pravu! Ova Vlada je dil sa Đukanovićem!Neće ga niko dirati", naveo je na svom Fejsbuk profilu jedan od lidera Demokratskog fronta(DF) Nebojša Medojević nakon intervjua lidera Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića za list Neue Zürcher Zeitung (NZZ).

Abazović je kako navodi Medojević u intervjuu istakao da će Đukanović morati da, kao i svi, dokaže porijeklo svoje imovine.

"Ali to nam nije prvi prioritet. Proces protiv Đukanovića bi samo još više produbio rovove u zemlji. Mi ne želimo revanšizam. Ali ćemo na pojedinim centralnim mjestima zamijeniti ljude, u pravosuđu ili policiji”, objašnjava Abazović.

Abazović je istakao da je Đukanović zemlju odveo u nezavisnost i za to dobio priznanje i od svojih kritičara.

"Bitnije od toga je da se stvore temelji za čisti politički rad", naveo je Abazović.

Medojević je povodom toga istakao da je "Vlada dil sa Đukanovićem".

"Za ovu prevaru i izdaju nije glasao nijedan glasač DF-a", poručio je Medojević.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.