Od sredine sedmice očekuje nas pogoršanje vremenskih prilika
Ilustracija

Meteorolozi najavljuju

Od sredine sedmice očekuje nas pogoršanje vremenskih prilika

Nakon dužeg perioda sunčanog i relativno toplog vremena za ovo doba godine, od sredine sedmice očekuje nas pogoršanje vremenskih prilika.

Jesen će konačno pokazati svoje pravo lice, pa bi od srijede trebalo pripremiti kišobrane i obuću za kišu, budući da nas, po najavama meteorologa, očekuje nestabilno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Meteorolog Vučina Popović u Jutarnjem programu Televizije Crne Gore (TVCG) kazao je da će nas još samo naredna dva dana grijati sunce, a od utorka popodne - pogoršanje vremena.

"Narednih dana biće sunca i kiše, naročito naredna dva dana biće dosta sunčanih perioda. U utorak popodne i tokom noći slijedi povećanje oblačnosti. Od srijede pa do kraja sedmice skoro svakodnevno sa kišom, povremeno pljuskovi i grmljavina, naročito u južnim i jugozapadnim predjelima", rekao je Popović.

Najviše padavina, kako je rekao, očekuje se tokom četvrtka, u drugom dijelu dana, tokom noći i u petak ujutro.

"Za vikend bi moglo da bude dužih perioda suvog vremena. Vjetar od srijede umjeren do jak južnih vjetrova. Temperatura u manjem kolebanju. Sjutra će na sjeveru biti prilično hladno, ali od utorka toplije na sjeveru", rekao je Popović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.