Vučić na sastanku o odnosima s CG
Aleksandar Vučić

Vučić na sastanku o odnosima s CG

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zakazao je za večeras časova sastanak sa premijerkom Anom Brnabić i ministrom spoljnih poslova Nikolom Selakovićem, na kojem će razgovarati o odnosima u regionu i sa Crnom Gorom, piše Blic.

Moguće je, kako se navodi na sajtu Blica, da Vučić, bez obzira na mjere reciprociteta donijete nakon što je Crna Gora ambasadora Srbije Vladimira Božovića proglasila personom non grata, zbog velikog broja Srba u toj zemlji, ali i zbog pozicije Srba u regionu, zatraži smirivanje strasti koje će biti praćeno različitim konkretnim mjerama.

Podsjećamo, ambasador Božović proglašen je personom non grata i od njega je zatraženo da napusti Crnu Goru.

Nekoliko sati kaznije vlasti u Srbiji uzvratile su recipročnom mjerom i ambasadora Crne Gore u Beogradu Tarzana Miloševića proglasile takođe nepoželjnom osobom i dale mu rok od 72 sata da napusti Srbiju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.