Foto: Screenshot, Facebook

"Meni srce puče": Kolašinac se "rashladio" u ledenom Biogradskom jezeru (Video)

Kolašinac Živan Pavlović poznatiji kao Kengo tokom šetnje sa svojim prijateljima po Biogradskoj gori, koju je već prekrio tanak sloj snijega, nije mogao da odoli čarima Biogradskog jezera.

Kengo je odlučio da se u hladne dane na Biogradskoj gori još malo "rashladi" tako što je uskočio u Biogradsko jezero.

Da mu nije dovoljan jedan skok pokazao je tako što se još dva puta vraćao na dok sa kojeg je skakao u vjerujemo prehladnu vodu jezera.

Uostalom, hrabar poduhvat ovog Kolašinca pogledajte na sledećem snimku čiji autor komentariše prvi skok u ledenu vodu sa "Mene srce puče".

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.