Đurović: Šta se desilo sa mojom kandidaturom za ministra odbrane? To samo mandatar zna
Goran Đurović

"10 minuta prije konferencije mi je rečeno da mora izabrati drugog kandidata"

Đurović: Šta se desilo sa mojom kandidaturom za ministra odbrane? To samo mandatar zna

Izvršni direktor kompanije Cerovo Goran Đurović rekao je da ga je mandatar Zdravko Krivokapić deset minuta prije konferencije za novinare, na kojoj je predstavio sastav nove vlade, obavijestio da mora izabrati drugog kandidata. On je za "Vijesti" kazao da na pitanje šta se desilo vezano za njegovu kandidaturu može odgovoriti samo jedno - "da to niko sem mandatara ne zna".

Krivokapić je danas na konferenciji za novinare rekao da je kandidat za ministra odbrane profesorica bezbjednosti Olivera Injac.

Đurović za “Vijesti” kaže da je na poziv Krivokapića i Dritana Abazovića prihvatio kandidaturu za ministra odbrane, "svjestan rizika, izazova i odricanja,a znajući da će morati da ostavi sopstveni biznis i privilegije i posveti se radu u Ministarstvu".

"Samo 10 minuta prije najavljene pres konferencije gospodin Krivokapić me je pozvao i pokušao da pruži neke nejasne razloge zašto mora izabrati drugog kandidata. Da sam znao da kao kandidat figurira i gospođa Injac sa svojom respektabilnom biografijom ne bih ulazio u ovaj pomalo diletantski proces", kazao je Đurović.

On je rekao da je iznenađen ovakvim postupkom mandatara.

"Imao sam najbolju namjeru pomoći građankama i građanima i državi kako bi se sačuvao građanski koncept države Crne Gore. Želim da se zahvalim svim iskrenim prijateljima koji su mi uputili čestitke za najavljeno imenovanje. Vraćam se svome poslu gdje ipak stvari funkcionišu mnogo ozbiljnije i profesionalnije i za mene je ovakav vid angažmana završen", kazao je Đurović.

Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.