Milačić: Podrška mandataru i predloženoj Vladi
Marko Milačić i Zdravko Krivokapić

Milačić: Podrška mandataru i predloženoj Vladi

Nakon što je mandatar Zdravko Krivokapić danas upoznao javnost sa predlozima svih kandidata za resore u novoj Vladi Crne Gore Prava Crna Gora daje podršku predloženoj Vladi i glasaće za nju na sjednici 2. decembra, poručio je Marko Milačić, predsjednik partije.

"Povjerenje mandataru koje smo iskazali, i Prava Crna Gora, i ja lično, potpisom na Konstitutivnoj sjednici Skupštine Crne Gore, iskazujemo i danas povjerenjem u njegov izbor, kako i treba da funkcioniše ljudsko i političko povjerenje", naveo je Milačić i dodao da, Prava Crna Gora daje šansu predloženoj Vladi, ali i veliku podršku, jer bez istinske i iskrene podrške društva nijedna Vlada na ovom svijetu ne može uspjeti, a kamoli prva, slobodna i demokratska Vlada u Crnoj Gori, nakon tri decenije autokratskog, maltene jednopartijskog sistema. 

Poručuje da su pred predloženom Vladom i cijelim društvom ogromni izazovi.

"Paralelni procesi demontaže kriminalnog sistema od vrha pa do dna i izgradnje prosperitetnog, pomirenog i zdravog društva za svakog građanina ove zemlje", naveo je Milačić.

Najavio je da će Prava Crna Gora biti potpuno posvećena ovim izazovima, jer je bilo koji pojedinac, bio on ministar ili bilo ko drugi, manje bitan u odnosu na zajednički cilj, a to je dobro Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.