Marović najvjerovatnije budući glavni pregovarač sa EU
Jovana Marović

Marović najvjerovatnije budući glavni pregovarač sa EU

Civilna aktivistkinja Jovana Marović najvjerovatnije će biti budući glavni pregovarač sa Evropskom unijom (EU).

Mandatar za sastav Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić ranije je razgovarao sa njom i ponudio joj to mjesto,pišu Vijesti.

Krivokapić je ranije najavio da će kancelarija sa EU ostati pri kabinetu premijera u Vladi.

Jovana Marović je izvršna direktorka Politikon mreže. Doktorirala je na odsjeku za međunarodne i evropske studije Fakulteta političkih nauka u Beogradu sa disertacijom „Strukturni problemi demokratije u političkom sistemu Evropske unije“.

Na tom fakultetu je i magistrirala i diplomirala radovima „Građanstvo Evropske unije“ i „Evropski parlament“.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.