Sekulović kandidat za ministra unutrašnjih poslova, Đurović za ministra odbrane
Sekulović i Đurović

Sekulović kandidat za ministra unutrašnjih poslova, Đurović za ministra odbrane

Diplomirani ekonomista i vlasnik kompanije Cerovo iz Bara Goran Đurović, kandidat je za ministra odbrane, dok je advokat Sergej Sekulović kandidat za ministra unutrašnjih poslova, saznaje CdM.

Đurović je bio član Glavnog odbora Pozitivne Crne Gore. Isključen je iz partije nakon što se priključio frakciji Mladena Bojanića koja je tražila ostavku predsjednika te partije Darka Pajovića koga su tada krivili za pad rejtinga stranke i stvaranje loših unutarpartijskih odnosa.

Sekulović je magistar ljudskih prava, civilni aktivista (CEGAS). Sekulović je bio i savjetnik Borisa Marića, kada je on bio na funkciji  ministra rada u vladi izbornog povjerenja.

Mandatar Zdravko Krivokapić će danas, saopštiti sastav nove vlade koji treba da bude verifikovan na sjednici Skupštine Crne Gore 2. decembra.

Kako je ranije već objavljeno, kandidat za ministra zdravlja je Jelena Borovinić Bojović, prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić, a vanjskih poslova Đorđe Radulović.

Kandidat za ministra javne uprave, digitalnog društva i medija je Tamara Srzentić, ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ratko Mitrović, ekonomskog razvoja Jakov Milatović, a kapitalnih investicija Mladen Bojanić.

Na čelu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede biće Aleksandar Stijović, pravde, manjinskih i ljudskih prava Vladimir Leposavić, a resor finansija i socijalnog staranja vodiće Milojko Spajić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.