SNP jednoglasno za podršku novoj Vladi

SNP jednoglasno za podršku novoj Vladi

Na danas održanoj sjednici, Izvršni odbor Glavnog odbora SNP CG jednoglasno je usvojio zaključak kojim predlaže svom GO da donese odluku o podršci izglasavanja nove Vlade Crne Gore, shodno dogovoru predstavnika SNP-a i predsjednika poslaničkih klubova sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem.

Na ovaj način, kako je saopšteno,  IO preporučuje Glavnom odboru da dâ ovlašćenje svojim poslanicima u Skupštini Crne Gore da glasaju za personalni sastav nove Vlade. 

"Tridesetog avgusta ostvarena je velika pobjeda, a formiranjem nove Vlade otjelotvoriće se ono što je narod čekao gotovo tri decenije.  Očekivanja od ove Vlade u pogledu poboljšanja kvaliteta života su velika, kao i potreba da se uspostavi pravni poredak u kojem neće biti diskriminacije po bilo kom osnovu. Dakle, IO je konstatovao da će se formiranjem nove Vlade stvoriti uslovi da se uđe u suštinski proces promjena u našoj zemlji.", saopšteno je iz SNPa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.