Vučić: Danas najteži dan, samo do jutros 47 preminulih
Aleksandar Vučić

Vučić: Danas najteži dan, samo do jutros 47 preminulih

Predsjednik Srbije Aleksadnar Vučić rekao je da je danas najteži dan za tu zemlju, jer je još jutros bilo 47 preminulih, te dodao da je situacija u bolnicama izuzetno teška.

"Danas je najteži dan za Srbiju i svaki sledeći će u narednom periodu biti najteži. Još jutros je bilo 47 preminulih, što je najveći broj do sada, a vjerovatno će do presjeka u 14 sati biti i više", rekao je Vučić.

Istakao je da je situacija u bolnicama užasno teška.

"Kada na pregled, svaki dan, primite 10.000 ljudi, i morate da smjestite u bolnice 1.000 njih, a nemate nijedan slobodan krevet, onda je jasno u kakvoj su situaciji", rekao je Vučić i dodao:

"Džabe nove bolnice i klinički centri, koje gradimo više nego ikada, ako ne budemo disciplinovani i odgovorni, približavaćemo se katastrofalnom scenariju".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.