Smolović: Iako je kraj novembra u Bijelom Polju se radi kao usred ljeta(VIDEO)

Predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović juče nakon obilaska kapitalnih projekata u tom gradu sa premijerom Duškom Markovićem istakao je da se "iako je kraj novembra radi kao usred ljeta".

"Svi lokalni kapitalni projekti se realizuju planiranom dinamikom zahvaljujući i Vladi koja do posljednjeg dana radi na onome što smo zajedno planirali i obećali građanima", kazao je Smolović.

On je istakao da je obaveza svih u državi da se nastave projekti zbog razvoja, zaposlenosti, kao i turističkih potencijala u Bijelom Polju i cjelokupnom Sjeveru.

Podsjećamo, Marković je juče sa Smolovićem obišao gradilište žičare na budućem Ski centru Cmiljača. Zaključeno je da radovi odlično napreduju i nastavljaju se dogod vremenske prilike dozvoljavaju.

Osim toga obišli su i radove na školi „Dušan Korać“.

"Kamen temeljac položili smo krajem marta 2019. U toku su završni radovi. Projekat savremene škole za 1.200 đaka, ujedno najveće na Sjeveru, rezultat je napora i jasnog strateškog opredjeljenja ove Vlade", kazao je Marković.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.