Ćulafić, Carević i Raketić, Foto: Opština Budva

Delegacije Opštine Andrijevica u posjeti prijestonici turizma

"Želja da se sa Budvom kao najrazvijenijom opštinom uspostavi dugoročna, plodna i uspješna saradnja"

U zvaničnoj posjeti predsjedniku Opštine Budva Marku Careviću sastanku su prisustvovali predsjednik Opštine Andrijevica Željko Ćulafić, i potpredsjednik Opštine Vesko Raketić.

Raketić se zahvalio Careviću na prijemu, i posebno istakao važnost saradnje i komunikacije između gradova i opština koja, po njegovom mišljenju, moraju biti intenzivnija.

“Želimo da sa Budvom kao najrazvijenijom opštinom uspostavimo jednu dugoročnu, plodnu i uspješnu saradnju u svim oblastima života za uspjeh i jednih i drugih građana", kazao je prilikom posjete  Raketić.

Carević se, prije svega, zahvalio još jednom na pruženoj podršci građanima Andrijevice u prethodnom periodu, tokom niza turbulentnih dešavanja u Budvi.

Carević je ukazao na prirodna bogatstva sjevera i neophodnost njegove dalje turističke valorizacije kao i na važnost ravnomjernog ekonomskog razvoja.

“Nastavit ćemo dobru saradnju sa Opštinom Andrijevica razmjenjujući iskustva vezana kako za ljetnji tako i za zimski turizam, kao i sve ono što sjever nudi koji je veliki potencijal”, istakao je Carević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.