Milačić: Napad na Dritana je napad na sve nas
Marko Milačić

Milačić: Napad na Dritana je napad na sve nas

Sumnje o ugroženosti lidera Građanskog pokreta URA Dritana Abazovića, od strane jednog kriminalnog klana, o čemu je javnost obaviještena na današnjoj pres konferenciji ovog političkog subjekta, Prava Crna Gora doživljava ne samo kao prijetnju gospodinu Abazoviću, već čitavoj parlamentarnoj većini., saopštio je predsjednik Prave Crne Gore, Marko Milačić.

"S obzirom da smo zajedničkim naporima tri pobjedničke koalicije izvojevali istorijsku pobjedu, pritisci, prijetnje i napadi na svakog člana nove vlasti, udar su na sve nas, pa tako moramo doživjeti i svaku sumnju koja za metu ima zajednički proces oslobađanja Crne Gore. 

Bez obzira na političke i ideološke razlike u okviru nove parlamentarne većine moramo zrelo graditi međusobno povjerenje i solidarnost jer od toga zavisi istinski kvalitet suočavanja sa izazovima koji su pred svima nama", kaže Milačić.

Stoga je kako dodaje lider Prave Crne Gore važno da se vode parolom „svi za jednog – jedan za sve“, "ako zaista iskreno želimo korjenite promjene, ne samo u domenu politike, već i u domenu stvaranja zdrave atmosfere u društvu, koja ne u malom dijelu zavisi od atmosfere i solidarnosti među predstavnicima naroda u Parlamentu". 

"Prava Crna Gora poručuje svima koji žele da nezakonito ugroze istorijsku pobjedu ostvarenu 30. avgusta, bilo da su iz kriminalnih klanova ili odakle god, da protiv sebe nemaju bilo kog političara ili pojedinca, već većinski narod Crne Gore, te da će od 2. decembra svaki takav pokušaj biti u korijenu sankcionisan", zaključuje Milačić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.