Dom zdravlja Bar nagradio najbolje radnike
Foto: Portal Bar

Dom zdravlja Bar nagradio najbolje radnike

Menadžment JZU Dom zdravlja Bar odlučio je da povodom Dana Opštine Bara nagradi najbolje radnike u 2020. godini – doktore, medicinske sestre, vozača, higijeničarku kao i nemedicinski kadar.

„Kako sam stupila na finkciju direktora u septembru tokom izbora osluškivali smo glas naroda. Naše zaposlene koji su od strane pacijenata kao i građana prepoznati kao osobe koje su se maksimalno zalagale u toku 2020. godine, radeći predano, strpljivo, tiho i neumorno i izabrali smo najbolje među najboljima“, kazala je ovim povodom direktorica JZU Dom zdravlja Bar Branka Purlija,prenosi Portal Bar.

Nagrađeni su doktorke Jovićević Ljiljana i Edina Dedeić, medicinske sestre Branka Unkašević i Jasmina Lukolić, Lekić Dragica, kao najbolji nemedicinski radnik, vozač sanitetskog prevoza Aleksandar Popović i higijeničarka Vanja Bujišić.

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević čestitao je nagrađenim radnicima na dobijenom priznanju koje su zaslužili predanim i odgovorim radom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.