Lelekao za patrijarhom: Korona ne postoji, ubijaju nam vladike i sveštenstvo zlikovci iz tajnih službi

Jedan vjernik SPC,izvjesni Popović iz Kuča, koji je u beogradski Hram Svetog Save došao kako bi se poklonio pokojnom patrijarhu Irineju, zalelekao je za preminulim vladikom.

 Naime, na videu koji kruži društvenim mrežama, vidi se ovaj muškrac koji sa predviđene udaljenosti posmatra kovčeg sa patrijarhovim odrom, leleče i govori da “koronavirus ne postoji” i da “vladike i sveštenstvo ubijaju zlikovci iz tajnih službi – UDBE i OZNE”.

“Ja sam od čestitih Popovića iz plemena Kuči. Ubijaju nam vladike, ubijaju nam sveštenstvo, zlikovci UDBA i OZNA”, rekao je muškarac na snimku.

On je potom, vidno potresen, zalelekao i zaplakao.

Ipak, sveštenici mu nijesu dozvolili da se približi odru patrijarha Irineja. Oni su, potom, pokušali da ga udalje da bi i drugi građani prišli patrijarhu. 

“Ko su oni da ja ne mogu da priđem patrijarhu? Epidemija ne postoji, nikakve korona i virusi ne postoje sve su izmislili. Oni su poseba sorta. Oni su ga otrovali, da ja ne mogu mog patrijarha da cjelivam. Ovaj će nesrećnik danas da drži govor za ovakvim čovjekom”, kazao je uplakani Popović.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.