Sekulić: Ličnom odgovornošću da sačuvamo plate i penzije

Radna mjesta i plate zaposlenih, a samim tim i penzije i socijalna davanja, možemo sačuvati jedino poštujući propisane mjere, bez izuzetka, poručila je ministarka ekonomije Dragica Sekulić.

"Apelujem na sve pojedince i organizacije da strikno poštuju propisane mjere. Zdravlje naših građana je na prvom mjestu",  poručila je miniatarka povodom novih mjera, danas donesenih od strane NKT-a.

Istakla je da je sada na ispitu pojedinačna odgovornost.

"Međutim, moramo voditi računa o ekonomiji, radnim mjestima velikog broja zaposlenih i njihovim zaradama kako bi sačuvali egzistenciju naših građana i porodica. Sada je na ispitu naša pojedinačna odgovornost da poštujemo mjere i budemo odgovorni", poručila je Sekulić.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.