Bar: Dva pacijenta preminula od posljedica korone
Bolnica Bar

Bar: Dva pacijenta preminula od posljedica korone

Dva pacijenta liječena u barskoj bolnici preminula su tokom posljednja 24 sata od posljedica korona virusa, saopšteno je Radiju Crne Gore iz te zdravstvene ustanove. Jedan preminuli bio je 49-to godište iz Herceg-Novog, drugi 79-to iz Budve.

U bolnici u Baru, kako je kazao direktor Dragoslav Tomanović, trenuto je na liječenju 60 bolesnika, 12 imaju veoma tešku kliničku sliku.

"Šest pacijenata je u jedinici intezivne njege, od kojih dva na mehaničkoj a četiri na neinvazivnoj ventilaciji”, kazao je Tomanović.

U kovid ambulanti u toku posldnja 24 sata pregledan je 41 pacijent sa sumnjom na korona virus. Tomanović je saopštio da je šest pacijenata primljeno na bolničko liječenje, dok ih je pet poslato na kućno liječenje.

RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.