Mladići sijenom i krompirom
Foto: Svetlana Mandić/Vijesti

Nikšić

Mladići sijenom i krompirom "čestitali" prvi radni dan Simoviću

Grupa mladića iz Nikšića je krompirom i balom sijena, „čestitala“ novom predsjedniku Opštine Milutinu Simoviću prvi radni dan na novoj funkciji,prenose Vijesti.

„Ovo je samo dobrodošlica za našeg gradonačelnika. Ništa preko toga. Donijeli smo balu sijena i krompir u skladu sa njegovom profesijom. Čovjek je bio predsjedavajući u NKT-u, a nema veze sa zdravljem, jer je završio poljoprivredu i bio magistar za krompir. Nijesmo htjeli nikoga da uvrijedimo već samo da se on prepozna da je ovo za njega. Nema funkcije koju nije obavljao“, poručili su mladići,prenose Vijesti.

Portir Opštine, uz negodovanje i kritike upućene mladićima, sklonio je sijeno i krompir sa strane. Veoma brzo stigla je Komunalna policija, kao i službenici Centra bezbjednosti Nikšić, koji nijesu zatekli mladiće koji su ostavili sijeno i krompir.

Simović je za predsjednika Opštine Nikšić izabran u petak, 20.novembra i tu funkciju će obavljati do marta naredne godine kada će biti održani lokalni izbori.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.