Kosovo: U poslednja 24 sata preminulo deset osoba, 707 pozitivno
Ilustracija

Kosovo: U poslednja 24 sata preminulo deset osoba, 707 pozitivno

Na Kosovu je u protekla 24 sata registrovano deset preminulih od posljedica infekcije koronavirusom, dok je još 707 osoba pozitivno, od ukupno 1.831 testiranog uzorka, saopštio je Nacionalni institut za javno zdravlje.

Najviše pozitivnih slučajeva, ukupno 380, registrovano je u Prištini.

Od početka epidemije, na Kosovu je registrovano ukupno 34.295 slučajeva koronavirusa, a preminulo je 914 ljudi, prenosi Radio Slobodna Evropa.

Ukupno su izliječene 21.043 osobe, a trenutno je aktivno 12.338 slučajeva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.