Bjelopoljcu 15 dana zatvora zbog vožnje u alkoholisanom stanju
Ilustracija

Sud za prekršaje u Budvi

Bjelopoljcu 15 dana zatvora zbog vožnje u alkoholisanom stanju

Okrivljenom K.M (33) iz Bijelog Polja Sud za prekršaje u Budvi izrekao je petnaestodnevnu kaznu zatvora zbog vožnje u pijanom stanju uz koncentraciju alkohola u krvi od 2,12 g/kg.

"Istom odlukom izrečena mu je i zabrana upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od 4 mjeseca, kao i 3 kaznena boda", navodi se u saopštenju zamjenika predsjednika suda i sudija portparol Marko Đukanović.

Novčanom kaznom u iznosu od 1000 eura Sud za prekršaje u Budvi kaznio je i Nikšićanina Č.S. (46) zbog dva prekršaja i to izazovanje saobraćajne nezgode u alkoholisanom stanju i upotreba fizičke sile.

"Dana 22. novembra 2020. godine u hitnom postupku okrivljenom Č.S (1974) iz Nikšića, sa boravkom u Budvi Sud za prekršaje u Budvi izrekao je jedinstvenu novčanu kaznu u iznosu od 400 eura zbog toga što je u naselju Markovići dana 21. novenbra 2020. godine u večernjim časovima izazvao saobraćajnu nezgodu u alkoholisanom stanju. On je odmah nakon nezgode u kojoj su oštećeni parkirano vozilo i garaža, prema dva lica koja su se zadesila na licu mjesta saobraćajne nezgode, (od kojih je jedan vlasnik oštećenog vozila i garaže) upotrijebio fizički silu, udarajući ga glavom u predjelu glave i upućujući mu grube uvrede, dok je drugom oštećenom dok je odvožen policijskim vozilom u CB Budva, kroz otvoren prozor uputio prijetnje zbog čega je kažnjen jedinstvenom novčanom kaznom u iznosu od 600 eura", navodi se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.