DPS: Da li je Krivokapiću više stalo do zdravlja i života građana Srbije nego Crne Gore?

DPS: Da li je Krivokapiću više stalo do zdravlja i života građana Srbije nego Crne Gore?

Mandatar Zdravko Krivokapić, koji je odjednom, kad je krenuo za Srbiju na sahranu patrijarha Irineja, prihvatio sve zdravstveno - epidemiološke mjere te države, i masku na licu držao sve vrijeme u Beogradu, pokazao je ovim činim da očigledno drugu državu, njene građane i institucije poštuje više nego sopstvenu, kazali su iz Demokratske partije socijalista.

Kako su kazali iz ove partije, samo tako se mogu tumačiti dvostruki aršini koje ima prema zdravlju građana Srbije sa jedne i građana Crne Gore sa druge strane, ali i prema zdravstvenim radnicima u ove dvije države.

"Samo prije tri nedjelje, na sahrani mitropolita Amfilohija, bili smo svjedoci njegovog neodgovornog kršenja svih mjera i preporuka nadležih državnih i zdravstvenih organa. Čovjek koji pretenduje da vodi Vladu Crne Gore nije se obazirao na pozive i vapaje ljekara i nadležnih iz zdravstvenih institucija, koji su upozoravali na moguće posljedice. Na taj način, svojim postupanjem doprinio je da se nakon ovog događaja broj oboljelih od ovog virusa 2,5 puta uveća, a posljedično poraste i broj umrlih. Nakon ove javne demonstracije  dvostrukih standarda i aršina Zdravka Krivokapića u odnosu na građane Crne Gore i Srbije, zaista se postavlja pitanje da li Zdravko Krivokapić, zaslužuje da bude premijer građanima koje tretira na ovaj krajnje ponižavajući način, poigravajući se sa njihovim zdravljem i životima", navodi se u saopštenju DPS-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.