Bijelo Polje: U požaru izgorio dio kuće
Sa mjesta nesreće

Nema povrijeđenih

Bijelo Polje: U požaru izgorio dio kuće

U požaru koji je zahvatio porodičnu kuću Svetislava Femića u bjelopoljskom selu Brzava, izgorio je dio kuće, a vatrogasci su brzom intervencijom uspjeli da spriječe širenje vatre.

 "Požar je prijavljen jutros u 3 sati i 45 minuta. Intervenciju je radila jedna ekipa vatrogasaca sa specijalizovanim vozilom, koja je oko 4 sata i 30 minuta uspjela da lokalizuje požar" - rekao je komandir Službe zaštite i spašavanja, Milonja Rakonjac.

 Iz Službe za zaštitu i spašavanje podsjećaju da sezona grijanja sa sobom nosi i niz opasnosti za građane, a da u većini slučajeva požari nastaju zbog neočišćenih dimnjaka, kao i zbog nestručnog rukovanja pećima ili električnim grijalicama.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.