Benzin i dizel skuplji dva centa po litru od utorka?
ilustracija

Benzin i dizel skuplji dva centa po litru od utorka?

Dvije vrste benzina i dizel gorivo poskupiće od utorka najvjerovatnije dva centa po litru, dok se očekuje da cijena lož-ulja bude veća tri centa, pišu Vijesti, pozivajućo se na više nezvaničnih izvora.

To znači da bi eurosuper 98 poskupio sa 1,13 eura na 1,15 eura po litru, eurosuper 95 sa 1,09 na 1,11, a eurodizel sa 0,97 na 0,99 eura.

Cijena lož-ulja bi trebalo, prema očekivanjima od juče, da raste sa 94 na 97 centi.

U ove kalkulacije nije uračunat petak, posljednji dan trgovine na međunarodnom tržištu, ali su slabi izgledi da se u pogledu konačnih cijena nešto bitnije promijeni.

Ministarstvo ekonomije će u ponedjeljak zvanično saopštiti cijene goriva za naredne dvije sedmice.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.