Popović: Potencijal Kotora će biti najbolji zalog za budućnost i bolji život svih građana
Andrija Popović

Čestitka Liberalne partije povodom Dana Opštine Kotor

Popović: Potencijal Kotora će biti najbolji zalog za budućnost i bolji život svih građana

Andrija Popović, predsjednik Liberale partije čestitao je građanima i građankama Kotora, te rukovodstvu Opštine, Skupštine Opštine i odbornicima Dan Opštine Kotor 21. Novembar.

"Ovaj dan koji obilježavamo u čast oslobođenja Kotora u slavnoj narodno-oslobodilačkoj borbi prilika je da nas podsjeti na velike vrijednosti na kojima počiva i naš grad i Crna Gora, vrijednosti antifašizma, slobode i bratske sloge. Čini se da su danas, više nego ikada, baš ove vrijednosti prijeko potrebne našem društvu. Otpor ekstremizmu i mržnji, razumijevanje i prihvatanje među ljudima sa svim njihovim različitostima, ostaje naš ideal i trajni cilj kojem stalno težimo", naveo je Popović.

Prem anjegovim riječima, Kotor je danas i centar modernog turizma Crne Gore, kruzing turizma, grad na UNESCO listi svjetske baštine i živa istorija Crne Gore.

"On na tom putu ima i mnogo izazova i problema, naročito u vrijeme svjetske pandemije, koje mi jasno identifikujemo, na koje ćemo nastaviti ukazivati i na koje moramo nuditi najbolja, zajednička rješenja u interesu grada i njegovih ljudi. Potencijal Kotora će, dobrim upravljanjem i boljom politikom koja će njime rukovoditi, biti najbolji zalog za budućnost i bolji život svih građana", poručio je Popović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.