Uhapšene dvije djevojke zbog ulične prodaje kokaina

Policija je na teritoriji Danilovgrada sprovela operativnu akciju kodnog naziva „Grbe“ koja je bila usmjerena ka licima za koja se sumnja da se bave uličnom prodajom narkotika. Pronađen je kokain i uhapšene su dvije ženske osobe,saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se dodaje u saopštenju, pripadnici Centra bezbjednosti Podgorica i Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su tokom trajanja višemjesečne operativne akcije „Grbe“ utvrdili da se osumnjičena lica u dužem vremenskom periodu u saradnji sa za sada nepoznatim licima bave uličnom prodajom opojne droge kokain.

Na dvije lokacije u Danilovgradu izvršeni su pretresi stanova kada je policija pronašla i oduzela kokain težine oko 109 grama.

"Slobode su lišene A.P. (26) i S.V. (19) zbog sumnje da su izvršile krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, i one su uz krivičnu prijavu privedene državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

U proteklom periodu za A.P. su postojala saznanja da se duži vremenski period bavi uličnom distribucijom kokaina na teritoriji Danilovgrada i Podgorice", saopšteno je iz policije.

Podgorička policija je tri lica, koja su tokom 2020. godine procesuirana prekršajno i krivično zbog zloupotrebe narkotika, dovela u vezu sa osumnjičenom A.P, odnosno policija je raspolagala saznanjima da su procesuirana lica kokain nabavljala od A.P.

"Istražne aktivnosti na identifikaciji drugih lica koja su se bavila uličnom distribucijom kokain su u toku", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.