Prijetnje smrću Vučiću na Fejsbuku, uhapšen osumnjičeni
Aleksandar Vučić

Prijetnje smrću Vučiću na Fejsbuku, uhapšen osumnjičeni

Na društvenoj mreži Fejsbuk objavljena je prijetnja smrću predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, a osoba koja je osimnjičena da mu je prijetila uhapšena je u Pirotu, prenose mediji.

Prijetnje Vučiću uputio je korisnik Fejsbuka koji se potpisuje kao Miloš Bpm Petrović, prenosi Tanjug.

On je u objavi naveo da Vučića posmatra stalno kroz nišan snajpera.

Iznad fotografije koju je postavio, a na kojoj su Vučić, predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik on je napisao:

"Ovu dvojicu skloniše, a tebe će Aleksandre Vučiću snajper da riješi. Znaš i sam, ona crvena tačka što te prati u spavaću sobu kad ugasiš svijetlo".

On je dalje poručio Vučiću: "samo te posmatram, a ne znaš gdje sam. Ti mene ne vidiš, ali ja tebe vidim kroz optički nišan stalno".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.