23 krađe u Podgorici, uhapšeno sedam lica, dva maloljetnika osumnjičena za 12 teških krađa
ilustracija

23 krađe u Podgorici, uhapšeno sedam lica, dva maloljetnika osumnjičena za 12 teških krađa

Podgorička policije uhapsila je sedam osoba zbog 11 imovinskih delikata dok su protiv dva maloljetnika koja se terete za 12 teških krađa podnijeli krivčne prijave u redovnom postupku, saopštila je Uprava policije.

Policija je od 4. do 18. novembra zbog četiri teške krađe i šest krađa uhapsili sedam lica.

"Zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa lišen je slobode S.B. (21) koji je iz jedne kuće otuđio tri televizora. S.Š. (37)  je uhapšen zbog teške krađe koju je izvršio, sumnja se, tako što je iz vozila otuđio HTZ opremu, alat, lične stvari i zlatni nakit.   Ž.P. (41) i V.G. (38) se terete za dvije teške krađe, koje su izvršili na štetu jedne firme tako što su, kako se sumnja, otuđili više komada električnog alata.", navodi se u policijskom saopštenju.

Zbog krivičnih djela krađa uhapšeni su O.B. (23), N.G. (24) koji su počinili po jedno djelo dok je J.P. (36) uhapšena zbog sumnje da je izvršila četiri krivična djela krađa.

Oni su, kako se navodi, otuđili bicikla, mobilni telefon i kozmetičke proizvode.

Krivične prijave policija je podnijela protiv M.S. (14) i L.B. (15) zbog sumnje da su izvršili 12 krivičnih djela teška krađa na štetu više fizičkih i jednog pravnog  lica.

"Oni su, sumnja se, u proteklom mjesecu iz objekata u izgradnji otuđivali razne vrste električnih alata za građevinarstvo, iz dvorišta kuća bicikla i različite alate a iz unutrašnjosti jednog objekata otuđili su novac. ", navode iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.