Grbović podnio ostavku na članstvo u Upravnom odboru CEDIS-a
Veselin Grbović

Grbović podnio ostavku na članstvo u Upravnom odboru CEDIS-a

Bivši predsjednik Opštine Nikšić Veselin Grbović podnio je neopozivu ostavku na članstvo u Upravnom odboru (UO) CEDIS-a.

Povodom netačnih i zlonamjernih pisanja pojedinih medija o mom angažmanu u Upravnom odboru CEDIS-a i zarade koju ostvarujem po tom osnovu, radi tačnog informisanja javnosti saopštavam da tim angažmanom nije predviđena bilo kakva novčana nadoknada.

"Uz puno uvažavanje motiva Vlade koja me je predložila za članstvo u UO cijeneći višegodišnje iskustvo i rezultate u realizaciji brojnih važnih projekata, saopštavam da sam podnio neopozivu ostavku na članstvo u UO CEDIS-a", navodi se u izjavi Grbovića dostavljenom medijima.

Kako je istakao, bez obzira na loše namjere koje dolaze sa pojedinih adresa, njegovo iskustvo i energiju usmjeriće na ono što je dobro za Nikšić i Crnu Goru..

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.