Medojević: Vladika Joanikije, Gojko Perović i Vlado Božović su odgovorni za prevaru birača
Nebojša Medojević

Medojević: Vladika Joanikije, Gojko Perović i Vlado Božović su odgovorni za prevaru birača

Lider Pokreta za promjene, i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević ponovo je optužio Srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori "da je učestvovala u prevari birača".

Na svom Fejsbuk profilu Medojević je ovog puta optužio i episkopa budimljansko-nikšićkog Joanikija, a sve mu je navodno rekao Andrija (Mandić).

"Ja govorim imenom i prezimenom ko je u ime Crkve učestvovao u ovoj prevari. I to govorim samo ono što mi je Andrija rekao. Vladika Joanikije, pop Gojko Perović i Vlado Božović. Oni su odgovorni za ovu prevaru i izdaju birača. A Crkva nijesu sveštenici, nego narod. Samo ja više neću učestvovati u političkim igrama sveštenika koji su odigrali jos jednom za Mila Đukanovića i opastanak ovog režima", napisao je Medojević na svom Fejsbuk profilu.

Lider DF-a je dodao i da su najviši crkveni velikodostojnici "napravili pakt sa đavolom".

5269789viberslika20201118074949ff

Foto: Facebook/Vijesti

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.